Дејвид Бекам за малку не доби ќотек

21 февруари, 20110
David Beckham

Дејвид Бекам доживеа едно непријатно искуство, пред концертот на својот добар пријател Ашер. Тој заедно со своите деца се упатил кон влезот со својот автомобил, кога еден налутен член од обезбедувањето почнал да вика по него. Бекам излегол со цел да го предупреди како зборува со него бидејќи тој е Бекам, но човекот од обезбедувањето продолжил да вика. На крајот Бекам сепак влегол на концертот по интервенција на неговиот другар Ашер и организаторот на концертот, кој се оддржа во Лондон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi