Денис Ричардс жали што на 19 годишна возраст ги зголемила градите:( Јас богами не жалам:)))

30 октомври, 20110
Denise_Richards_naked

Актерката Денис Ричардс изјавила дека жали што на 19-годишна возраст подлегнала на операција за зголемување на градите и што не го сочувала природниот изглед. Таа вели дека на нејзините ќерки – 7 годишната Сем, 6 годишната Лола и 5 месечната Елоис нема да им дозволи да ги повторат нејзините грешки. 40-годишната актерка изјавила дека  денес многу посигурно и посамоуверено се чувствува, за разлика во дваесеттите години и додала: “. Да се биде самоуверена  е еден од најсексите квалитети што може една жена да ги има” Актерката изјавила дека зголемувањето на градите е единствена операција што ја направила, и дека во иднина не планира да се врати под нож за да го сокрие стареењето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi