Детево е страва :)

26 мај, 20110
Детево е страва :)

Има само 4 години, Попара предвидува дека ќе стане светски првак во гимнастика.

http://www.youtube.com/watch?v=Myz5oHWp6gc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi