Дигитална анимација без програм

21 март, 20110
Дигитална анимација без програм

“Tsiklotrop” – е проект од страна на Tim Wheatley за дигитална анимација без програмирање “. Tsiklotrop е обичен велосипед со осумнаесет фотографии. Тркалото ротира со одредена брзина, додека рамката во камерата ни дава илузија на анимација.

http://www.youtube.com/watch?v=oyBpt3VrBNg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi