Добар влез и лош излез од рингот

24 февруари, 20110
Добар влез и лош излез од рингот

Британскo пакистанскиот боксер Усман Ахмед-ака Uzzy-стана интернет сензација откако се појави снимката од еден негов меч, која има милионски кликови на youtube, но сепак тој не се гордее многу со неа. Облечен во преголеми шорцеви, денса на музика и има надмен влез во рингот, но тоа не беше доволно за да биде нокаутиран во првата рудна. Иако видеото е едитирано, т.е. е спојка од два различни меча, сепак  вреди да го видите Узи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi