Извоз на нафта од Либија

25 февруари, 20110
103092.ME.1006.oilwells.

Либија е четвртиот по големина производител на нафта во Африка и главен снабдувач на Европа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma