Џони Деп преплашен до смрт! Кејт Мос ако отвори устааа:)? На..ба до “даска” :)

14 август, 20110
Barry King

Врската на Кејт Мос и Џони Деп која постоеше пред многу години изгледа дека допрва ќе ги донесе последиците.

Имено, Кејт ја спрема нејзината автобиографија во која ќе ги напише сите пијанства, дрогирања, љубовни и работни достигнувања и проблеми.

Во минатото таа го имаше Џони Деп како партнер, за кого велат дека сеуште не го заборавила. За разлика од неа, тој живее веќе долги години со Ванеса Пради и има неколку деца.

Кејт во својата автобиографија планирала да напише и по некој збор за лудите ноќи со Деп. Од тоа тој се исплашил, бидејќи е свесен што сè може да каже Кејт. Најверојатно голем дел од работите не ги знаат ниту Ванеса, ниту пак неговите деца.

Деп неколкупати се обидел да ја добие Кејт, и праќал мејлови, и се јавувал со цел да ја предупрeди за она што ќе го пишува да го прати кај него пред да го објави, но таа не одговара на неговите барања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi