Е аман де!!! Како тргнаа, без “курви” цел регион ќе го остават!!:((Овие не се со Македонски потпис..уффф добро е:)))

31 јули, 20110
prostitutionCR6

Хрватската полицијата утринава прекинала уште еден ланец на проституција. За подведување на девет девојки од Славонија, Загреб, Сплит, Дубровник и Србија, главнен осомничен бил 40-годишниот М.В., но покрај него има уште тројаца осомничени мажи О. В. (30), Х. Б. (53), М. В. (24), известува Вечерњи лист.
Приведените мажи од јануари до јули оваа година девојките ги подведувале во бројни локации низ цела Хрватска, и биле приморани да му даваат третина од заработените пари. Цената за еден час со изнајмена девојка се движи од 50-1500 евра.
М.В. живее во Загреб но потекнува од Дубровник, тој и претходно и бил познат на полицијата за организирано подведување и проституција, наводно негови клиенти биле странски државјани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi