Еден поинаков вибратор

7 април, 20110
vibrella

Веројатно веќе ви е добро позната песната на Ријана “Umbrella“, но по овој текст песната ќе добие сосема поинакво значење. Сега е создаден “Вибрела“. Но, ова не е обично сретство за заштита од дожд, Вибрела е всушност вибратор. Според експертите за секс играчките, овој чадор не е дизајниран за да ве држи сув. Пронаоѓачите од Babeland рекле  “ви го претставуваме вибраторниот чадор, кој на многу набљудувачи ќе им се чини сосема нормален“. Но, овој водоотпорен вибратор , можете да му ја отстраните рачката и да го користите по дома за да доживеете природни “вибрации“. Оваа дискретна секс играчка ви ветува чуство на сензација кога вие ќе посакате и никој нема да знае зошто пеете под дождот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi