Еден пример како сè се враќа

31 март, 20110
Еден пример како се се враќа

Секогаш кога ќе решите да направите некоја глупоштина бидете спремни на тоа како истото може да ви се врати како бумеранг.

http://www.youtube.com/watch?v=apjvrNJ7NdI&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi