Египќанец ја крстил ќерка си Facebook

22 февруари, 20110
facebook

Младиот египќанец Гамил Ибрахим кој има само дваесет години, па последователно на тоа е фасциниран од интернет револуцијата Facebook. Тој е воодушевен до таа мера што на својата ќерка и го дал тоа име.
Така малата Фејсбук, е сега симбол за она што нејзиниот татко сака да го прави. Се прашуваме само дали Гамил планира да има уште деца затоа што има уште слободни имиња како што е на пример Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi