Ева Грин се плаши да ја глуми Марија Калас

27 јануари, 20110
eva_green_busty-wide

Поранешната Бонд девојка, Ева Грин доби понуда во филмот за Марија Калас, да ја глуми токму оваа оперска дива. Но, глимицата сеуште се двоуми дали да јаприфати понудата. Помалку се плашам за таа улога, не сум сигурна дали ќе ја одиграм како што треба, изјавила Ева. Таа изјавила дека за она што ќе се нафати да го сработи, го прави онака како што треба, го дава својот максимум. За да и биде успешна улогата таа секогаш се труди да се вљуби во неа, а овој пат не е сигурна дека ќе успее во тоа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi