Еволуција на јапонските автомобили :)

25 декември, 20110
naslovna

Избор на прекрасни концепти кои доаѓаат од јапонските автомобилски дизајнери, какви биле пред 50 години и какви се денеска.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma