Ferari во дневна соба

21 мај, 20110
ferari1

Мака мачитеза паркинг место? Но, доколку живеете во куќа, секогаш останува да го го апркирате вашиот автомобил во дневната соба, како што тоа редовно го прави еден британец.

Џон Рајдер 28 годишен британец е горд сопственик на Ферари 355 Spider, кој премногу го сака својот автомобил, па затоа за него направи место во дневната соба.

“Се уште секој ден се насмевнувам бидејќи го поседувам автомобилиот од соништата. Тој е мојот омилен дел од италијанската уметност и зазема почесно место во куќата“, изјавил Рајдер, чија сопруга има разбирање за страста која сопругот ја има за автомобилот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma