F&M Evantra

23 декември, 20110
naslovna

Од “Mugello” проектот, се роди верзија на новиот супер-автомобил Evantra на F & M, подготвен за производство од страна на Mazzanti Automobili.

Според F & M традицијата името доаѓа од античкиот етрурски јазик и го претставува концептот на објектот кој е уникатен и ексклузивен, всушност, Evantra на етрурски е божица на бесмртноста.

F & M Evantra ќе се произведува во ограничена серија, само 5 примери годишно, од кои првиот е веќе нарачан и ќе биде презентиран во средината на 2012 година.

Екстремната персонализација за идните сопственици на секој произведен автомобил ќе бидат надгледувани лично од неговиот творец, г-дин Лука Мацанти во новото ателје “Mazzanti Automobili” во Понтедера.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma