ФОТО: Се е ОК, ако имаш очи на носот:)

29 април, 20110
tn

Се е ОК, само како ќе гледа, но Попара најде решение за тоа, може да ги затегне позади уши, а и репче добро ќе и стои.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma