Фотографии од различни места во светот кои ќе ви го одземат здивот

23 декември, 20110
12

Погледнете ги овие импресивни фотографии од најразлични места ширум светот кои ќе ви го одземат здивот. Сите фотографии се направени од птичја перспектива што ви дава еден уникатен поглед на работите. Светот изгледа поразлично кога е гледан одозгора.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma