Го фрлил, па го нашол добитното ливче за 9 милиони евра

3 јануари, 20110
lottery-form-bigfoto

Како човек од доверба, Игнасио Гонзалес требал да го чува лото ливчето кое, тој заедно со уште 14 пријатели го уплатиле за Новогодишното извлекување. Убеден дека тие бројки нема да бидат извлечени, тој го фрлил лото ливчето. Неколку саати подоцна дознава дека тој и неговите пријатели всушност ја добиле премијата, вредна 9 милиони евра. Обземен од паника, и знаејќи дека доколку не го пронајде лувчето пријатлеите ќе го линчуваат, затоа ја превртел цела куќа, канти и контејнери на улицата, игнорирајќи ги шокираните погледи од минувачите. За на крај сепак да се испати целиот труд тој да го пронајде ливчето и да си поделат со пријателите по 600 илјади евра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi