Градинарска куќичка октаедар, за поголемо уживање :)

21 октомври, 20110
kukicka

Пријатна, мала куќичка, со необичен дизајн во форма на октаедар, за пријатен одмор во градината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi