Хартиените трепки се ново оружје за заведување

29 јули, 20110
hartieni trepki

Патот до срцето на мажот оди низ неговиот стомак, но патот до срцето на жената е низ нејзините очи. Погледнете длабоко во нив и таа ќе биде ваша засекогаш. Но прашање од примарно значење е како да го наведете мажот да се загледа во вашите очи со интерес?

Едноставно- испробајте трепки од хартија, проткаени со кинесктата уметност за сечење хартија. Дизајнот има симболично кинеско значење елен или пеперутка кои покажуваат дека дамата е слободна, чувствителна и нежна.

Се продаваат во мали проѕирни кутии, можат да се залепат такви како што се или да се исечат делови и да се залепат на вештачки трепки. Производителот вели дека може да се користат повеќе пати.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi