Hotel de Glace: Единствениот хотел од мраз во Северна Америка

22 декември, 20110
1

Овој хотел е лоциран на 10 минути од Квебек, Канада, и е единствениот хотел на овој континент направен целосно од мраз и снег. Користејќи над 500 тони мраз и 15.000 тони снег, овој хотел од мраз претставува уникатно доживување.

Hotel de Glace ќе биде отоворен на 6 јануари, 2012 година. Тој ќе има 36 соби и апартмани со најразлични теми, неверојатен бар од мраз, олтар и секако гигантско лизгалиште.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma