И Босна има “талент” за порничи:)) Погледнете го талентот од “најблиску”:))

25 септември, 20110
naslovna

Босна ја доби својата прва вистинска порно актерка. Нејзиното уметничко име е Мина Голд, а некако логично е да нејзиното име биде Емина.

Инаку, повеќето порно актерки од југоисточна Европа имаат псевдоними за подобро да се вклопат на американскиот пазар.

Мини е доста млада – родена е на 28 jули 1989 година, а во порно водите згазила пред неколку месеци. Висока е 168 сантиметри, а тежи 52 килограми. Повеќе информации за неа можат да се најдат на водечкиот порнографски сајт, на кој таа моментално го зазема 2481 место. Овој пласман во светот на проституцијата спаѓа во подобрите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi