И ги пукнале силиконите со пејнтбол топче:( морала да ги вади:)))

26 август, 20110
Saline-Breast-Implants

Девојка (26) била со своето друштво на пејнтбол во Кридон, јужен Лондон, после тоа таа била приморана да ги отстрани силиконските имплантанти од градите, бидејќи ја погодиле со пејнтбол топче во градите. Девојката не се пожалила веднаш, но после два дена по играта морала да посети лекар. Тој и кажал дека мора да ги отстрани силиконите.

Портпаролот на пејнтбол друштво на Велика Британија искоментирал дека бил целосно изненаден од инцидентот, но напоменал дека друштвото во иднина ќе се погрижи да се спречат вакви слични инциденти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma