И Хрватските попови, стока невидена!!! Се сексале со девојчиња во црковните дворишта!!! Стока бе…!

29 август, 20110
Pope Benedict XVI

Се започна на иницијатива на девојките кои преку SMS пораки ми нудеа секс и ми бараа илјада куни, се исповедал Анте Мадуниќ (61), поранешен свештеник во Долни Проложац, пренесува Јутарњи лист. Мадуниќ признал пред истражниот судија за сексуалниот однос со две 17-годишни девојки!

Се сексавме во црквениот двор, со двете девојчиња неколку пати имав секс, а за тоа им платив по 1000 куни, признал Анте. Тој потврдил дека преку мобилен со малолетните девојки разменувал непристојни пораки, па дури и дека им испратил фотографија од неговиот полов орган.
Поради сето ова побожните селани од Проложац, им тешко, речиси невозможно да веруваат дека нивниот долгогодишен свештеник сексуално злоупотрбувал малолетни девојчиња. Дури и кога новинарите им објасниле дека ги признал делата, тие постарите се уште не можат да поверуваат, додека помладите веќе добро биле упатени во неговите авантури.

Свештеникот признал дека од порано ги познавал девојчињата и нивните родители, и дека тие израснале во тој крај, оделе на миса со нивните родители, дури и му помагале во средување на дворот и одржување на канцеларијата во црквата кога биле помали.

– Постоеа уште две девојчиња кои бараа сексуални услуги, но јас ги одбив, изјавил свештеникот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma