И од мртви муви се прават уметнички дела?!?

22 декември, 20110
naslovnaa

Светот на уметноста во денешно време е толку пренатрупан, што мора да направите нешто неверојатно и невидено за да биете забележани.

Шведскиот фотограф Магнус Мур ова правило си го сфатил навистина сериозно, па започнал да се занимава со креирање на уметнички дела користејќи мртви муви.

Браво за човекот чим му текнало дека со неколку муви и еден молив може да стекне светска слава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma