Иги Поп и The Stooges издаваат концертен албум

1 март, 20110
iggy_pop_bn

Панк легендите ќе го издадат својот концертен албум во живо од турнејата Raw Power. Албумот кој ќе го носи името како и самата турнеја, ќе излезе на 5-ти април 2011 година. Снимката е од фестивалот All Tomorrow’s Parties, каде Иги Поп со својот стар бенд The Stooges настапија на 3-ти септември минатата 2010 година. Иги Поп овој албум го нарекол ‘остварување на животниот сон’, и додал дека ќе не потсети зошто неговиот бенд е посебен и единствен.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi