Интересна статистика

21 февруари, 20110
62769446-interesting-facts

-Стаорците можат да имаат секс дваесет пати на ден.

-22% од жените во Америка се пораѓаат до 20 годишна возраст, додека во Швајцарија и Јапонија само 2%.

-Сексот е најбезбедната дрога во светот. Има 10 пати посилно дејство од валиумот.

-Во просек од 6 интернет страни, една е “нормална“, додека останатите пет се порно страни.

-Сексот биохемиски не е ништо поразличен од јадењето на големи количини чоколадо.

-Брадата на мажите расте побрзо доколку имаат секс многу често.

-Лилјаците мажјаци имаат највисок процент на хомосексуалност од сите други цицачи.

-Просечно рокот на употреба на еден латекс кондом трае 2 години.

-“формикофилија“ е поим за луѓето што сакаат да им лазат мали инсекти по нивните гениталии и тоа претставува нивни фетиш.

-“Итифалофобија“ е поим за луѓето што се плашат од гледање, размислување или од имање на ерекција на пенис.

-Кога мажјакот и женката лебед за прв пат ќе се сретнат, тие ги спојуваат главите и така остануваат за цел живот.

-Зборот “gymnasium“ потекнува од грчкиот збор “gymnazein” што значи “вежбање голи“.

-Топлес продавачките се легални во Ливерпул, Англија, но само во тропски рибни продавници.

-Во Хонг Конг,легално е изневерената сопруга да го убие својот маж, но само ако го стори тоа со голи раце.

-Грчките неверни мажи порано понекогаш биле казнувани со одземање на нивните срамни влакна и вметнување на голема ротквица во својот ректум.

-Во Индија поевтино е да платите проститутка отколку да купите кондом.

-Сексот топи 360 калории на час.

-Жените кои читаат романтични новели имаат двапати почесто секс отколку тие што не читаат.

-Просечен човек троши 2 недели од својот живот на бакнување.

-Брендот Рамсес кондоми е именуван по фараонот Рамсес Втори кој бил татко на над 160 деца

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi