Интересни сексуални игри

28 август, 20111
seksualni igri

За да го направите поинтересен вашиот сексуален живот, ви пронајдовме сексуални игри, кои можете да ги играте со вашиот партнер. На едноставен начин внесете малце живост во вашата спална соба и зачинете го вашиот сексуален живот.

Вистина или казна- Поставете му на партнерот прашање и ако не сака да го одговори дадете му некоја казна која ќе биде интересна.Во оваа игра нема правила, и се што ви е на ум кажете го. За да спречите секакви прашања и одговори одма на почеток поставете граници за да не се скарате. Договорете се дека нема да го допрете минатото.

Азбука- оваа игра е многу интересна, особено за вас. Партнерот треба по вашиот клиторис да напише еден збор а вие да погодите за што се работи. Очите нека ви бидат затворени, а по некое време можете да се замените.

Шише на вистината- Земете голем лист, на кој ќе нацртате круг. Кругот поделете го во шест области, и во секоја област ставете некоја секси ствар, која ќе посакате вашиот партнер да ја направи или вие на него. Потоа завртете го шишето и направете ја задачата.

Порнич- погледете заедно некој порнич, а потоа изберете сцена која на вас највеќе ќе ви се допадне и одглумете ја во кревет. Доколку сте сигурни во вашиот партнер можете да ја снимите и покасно да ја погледнете.

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma