Иванка Трамп со колекција чевли за жени

2 февруари, 20110
ivanka tramp

Милионерката Иванка Трамп, ќерката на Доналд Трамп, реши да го покаже својот дизајнерски талент. Таа во соработка со брендот” Марк Фишер”, дизајнираше женски чевли. Нејзината колекција опфаќа четири линии: “Викенд”, “ Модерни класични” , “ Црвен тепих” и “Бели”. Цената на чевлите се движи од 80-160 долари. Целта на Иванка и била, на жените да им овозможи да бидат модерни, а при тоа да не треба да потрошат куп пари. Таа советува дека секоја жена треба во секое време да има барем три пара чевли едни рамни, едни со потпетици, и чевли со екстремно високи потпетици за посебни пригоди. Во своето интервју, Иванка кажува дека таа за прв пат облекла чевли со високи потпетици на 14 години. Тоа биле чевлите на нејзината мајка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma