Избегал од лудница и работел како професор

4 февруари, 20110
teacher

Луис Александар Мејхини е 28 годишен маж, кој побегнал од психијатриската болница во Северна Ирска и е пронајден во Франција. Тој бил хоспитализиран во психијатриска болница, заради шизофренија, откако нападнал и ранил човек со нож. Но, тој успеал да побегне од болницата и заминал во Франција, каде работел како професор по германски јазик во едно средно училиште. Сомнежот за него се јавил кога тој кажал дека работи како таен агент за Шкотската војска. Полицијата почнала да го испитува неговото досие, и откриле дека тој всушност е шизофреничар, побегнат од психијатриска болница. Моментно тој се наоѓа во психијатриската болница во Франција и се чека да биде вратен во Северна Ирска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma