Ја пријавил сопругата во полиција за сексуално злоставување

27 јануари, 20110

Еден човек, со потекло од Трција, а кој живее во Германија побарал помош од полицијата, бидејќи неможел да ја задоволи својата жена. Тој кога отишол во полицијата , во југозападна Германија се пожалил дека веќе неколку години спие на троседот во дневната соба, бидејќи неможе повеќе да ги издржи барањата на неговата сопруга. Таа сака постојано да имаме секс, а јас неможам да го издржам тоа. Таа постојано ми доаѓа во дневната со барање да си ги исполнам брачните обврски, изјавил турчинот. Тој веќе побарал развод, сакајќи да се одмори од досегашниот напорен живот. Инаку неговата сопруга има 18 години, и е мајка на нивните две деца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi