Јода е најгрдото куче

26 јуни, 20110
efff334d6b4ef8e1a63a468982b4d54f

Јода чивавата прогласено е за најгрдото куче на светот на традиционалниот избор во Калифорнискиот град Реталуми.

Јода е 1 4годишно куче пронајдено е во напуштена зграда, а н еговата сопственичка Terry Schumacher го имала заменето со друго куче.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi