Јован Враниќ стана гавран!

5 јули, 20110
8525_jovan-mpc-blic-oliver-bunic_f

Ги слушам и читам по македонските медиуми, Враниќ признал дека работи за СПЦ. Абе ајде??!! Ја открија Америка. Само оваа Америка, Колумбо многу оддамна ја имаше откриено, ама на некој не му одговараше “званично” да ја верификува.

А гавранов? Кодош бре, и тоа по принципот “држ ме мајко се испосрав”, Враниќ одработи и за себе и за нашите душмани. Ај тој што работеше, ама нашиве “брадата” што не му ја “избричија” на време. А требаше.

Вака останува, “на даљинско”да не исмејува и омаловажува, а ние да си ја јадосуваме душата, што “брадата” на време не му  ја “истрижавме”…Без брада богами и тешко е поп да бидеш, а камо ли владика.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi