Како полека се намалуваше бикинито?

16 јуни, 20110
d2c8e7cdedf61af8_Screen_shot_2011-02-02_at_11.09.12_AM

Еве ретроспектива за тоа како полека денешното бикини се намалуваше низ годините.

Бикини во 4 век на мозаиците во Сицилија
1933 година
1943 година
1946 година
1953 година
1953 година
1962 година
1964 година
2006 година
2010 година
2011 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi