Како принцот Вилијам фасцинирал осумнаесет годишна девојка?

23 декември, 20110
vilijam

Принцот Вилијам покажал дека е многу опуштен и духовит. Тој измислил нов чекор…

Не знаете за што се работи? Тој со сопругата кејт Мидлтон бил на забава во центарот за бездомници на кој воедно е покровител. Им помогнале во печење колачи, а потоа се дружеле со децата. Вилијам покажал дека неговиот брат не е единтвениот кој е духовит, интересен член на семејството.

Војводата од кембриџ на подиумот за играње покажал дека и тој знае некои интересни движења. Играл со 18 годишната Венеса Ботенг и ги насмеал сите околу себе. Кејт го следела со намевка на лицето. Всушност дрижењето кои Вилијам го измислил, изгледа како тресење на трошките од рамењата, но за сите бил многу симпатичен и го повторувале цело време.

Погледнете ги овие нови потези 🙂

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q754S8kjxQ4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma