Како се чисти во Кина?

22 април, 20110
Како се чисти во Кина?

Еден едноставен уред, неколку метли и градот е чист.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma