Како Шер ги крие своите 65 години?!:))) Со магија:))!

29 август, 20110
sher

За време на викендот Шер е уловена со своите пријателки во Бентли, упатувајќи се во непознат правец, со маска на своето лице?!

Таа има 65 години! Зар може да ја обвиниме, за желбата да го врати времето назад?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma