Катедрала направена од одпадоци

28 февруари, 20110
justomartinesmadrid

Ако веќе сте оние кои го рециклираат ѓубрето еве еден архитектонски начин. Хусто Мартинез во Мадрид гради катедрала, која целосно е направена од ѓубре и локални отпадни материјали. Мартинез сам ја гради оваа импресивна катедрала, а започнал со градба пред 50 години во едно мирно маало во Мадрид и сеуште работи на истата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma