Кинезите полудеа по првиот 3Д порно филм

8 април, 20110
Кинезите полудеа по првиот 3Д порно филм

SEX AND ZEN: Extreme Ecstasy е името на првиот снимен 3Д порнич, а направен е во Кина. Кинезите од сите краеви го преплавуваат Хонг Конг за да можат да го видат филмот во нецензурирана верзија. Наводно веќе почнале да се организираат и туристички излетнички групи за да се посетат кината каде се дава филмот. Продукцијата на филмот чинела 2 милиони фунти, а дејството е сместено во перверзниот двор на династијата Минг.

http://www.youtube.com/watch?v=0kYhZ3n9JW0&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi