Ќе добие ли Македонија квалитетни фотографии како овие на Martin Schoeller? No way! :) За жал! :(

14 август, 20110
23

Martin Schoeller,  роден во Германија во 1968 година, денеска живее и работи во Њујорк. Овој познат фотограф нема славна личност на која и нема направено портретна фотографија. Кога ќе ги погледнете неговите фотографии ќе сфатите дека предметот кој го фотографира е во фокусот, без разлика дали се работи за позната личност или пак не, најпознат по портретите, сликани со слично осветлување, позадина итн. Неговите фотографии се имаат појавено во сите светски познати магазини, списанија, весници, а за неговата работа е наградуван е повеќе пати.

Ова е дел од неговата работа, погледнете ги неговите неверојатни фотографии во нашата галерија!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi