Кога Чарли Шин организира забави, полицијата бара засилување

31 март, 20110
Charlie_Sheen_American_actor

По повод турнејата која ја најави Чарли Шин, ораганизира забава во малото градче Карлстад кое има 6000 жители.

Кога за тоа разбрала локалната полиција која брои само тројца полицајци кои работат во смени, веднаш побарале засилување од уште 10 полицајци од соседните градови. Тие немаат намера да ја спречат забавата, само сакаат да бидат спремни во случај на незгоди.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma