Кога ја зема, а кога стигна да ја остави? Е тоа е принц!!!

13 јули, 20110
albert and charlene

Принцот Алберт од Монако и неговата сопруга Шарлин го поминаа медениот месец во Јужноафриканската Република, но во различни хотели. Хотелите се одалечени 16 км еден од друг.

По само една недела помината во Јужноафриканската Република, парот морал да се врати во Европа, за принцот да ги направи потребните испитувања за утврдување на татковство.

Гласините говорат дека Шарлин заради шпекулациите за неверството на Алберт имала неколку обиди да побегне пред самата венчавка. Се зборува дека тоа е причината зошто големата свадба не помина идеално. Шарлин беше многу тажна за време на црквената церемонија, дури во еден момент и потекоа и солзи.

За време на медениот месец, тие се состанувале со други луѓе, и патувале со ист автомобил, но на крајот секој си одел во својот хотел.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi