Кој, што и колку доручкува?!:))) Најдобриот доручек на светот :)))

21 октомври, 20111
мајорка

Во секоја земја јадат различен доручек! За што ќе се одлучите вие денес?

Англиски појадок

Ирански појадок

Кубански појадок

Полски појадок

Брз Шпански појадок

Појадок во Мајорка

Хавајски појадок

Појадок во Шведска

Исландски појадок

Појадок во Португалија

One comment

  • marija

    22 октомври, 2011 at 20:36

    Portugalija i Majorka! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi