Кристина Агилера со ќотек го воспитува своето дете!! Кога не може по магарето, се тресе на шамарот:))

25 август, 20110
christina-ex-inf-credit

Кристина Агилера возвраќа на озборувањата дека таа е одговорна за модринката на лицето на својот син, таа вели дека малиот Макс паднал во паркот, додека си играл со верверичките.

Фотографијата била донесена вчера попладне во LAX – со појаснување околу непредвидливото однесување на Кристина и претераното козумирање на алкохол, кое ја предизвикало оваа незгода на Макс.

Но, анонимни извори велат дека тоа се глупости, 3-годишниот Макс бил излезен со дадилката минатата недела, бркал верверички наоколу…и се спонал, паднал на камен и си го повредил лицето.

Според овие извори, Макс веднаш бил однесен на лекар и се поминало во најдобар ред. Само обична модринка, нормална појава која се случува кај секое дете.

Изворот додава, “Кристина е одлична мајка…Макс е најзин приоритет”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma