Кутии од кондоми со ликот на Вилијам и Кејт

31 јануари, 20110
princewilliamkate

Дека светот е опседнат со венчавката на принцот Вилијам и Кејт покажуваат многу работи. Веќе работите почнаа толку да излегуваат од контрола што во продажба може да се најдат и кутии со кондоми, со насмеаните лица на Вилијам и Кејт. “Како и венчавката така и сексуалниот однос мора да биде посебен” тоа е тесктот испишан под сликата на кутијата за кондоми. Иако овие кондоми неможе да ви ја пружат заштитата која е потребна, сепак тие се продаваат како сувенири. Освен кондомите, како дел од сувенирите се продаваат и кнтрацептивните пилули со нивните портрети.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi