Ладно ви е? Ќе живеете подолго

12 мај, 20110
PJT-WeatherFeature-2 .jpg

Најновите истражувања ја пронајдоа врската со температурата на телото и векот на живеење. Поточно оние на кои им е постојано ладно, жеват подолго.

Температурата на телото зависи од исхраната. Оние кои јадат помалку, односно јадат нискокалорична храна имаат пониска телесна температура.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi