Лејди Гага престанала да зема дрога поради татко и

5 јуни, 20110
lady gaga album

Лејди Гага не крие дека во изминатите години земала дрога. Сега тоа го прави рекреативно еднаш до два пати во годината. Причината заради која престанав да земам дорога е мојот татко. Многу ми е важно неговото мислење. Што се однесува до тоа јас сум традиционално воспитана италијанка. Еднаш кога излегов од тоалетот, а при тоа земав дрога, наидов на мојот татко. Неверојатно ужасно се чувствував, ми беше многу срам. Од тогаш се одреков од тој порок, изјавила Гага.

Таа во својата изјава додала дека на своите фанови им порачува да се оддалечат од дрогата, бидејќи тоа е нешто најлошо што може да им се случи.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi