Leonardo DiCaprio ја прекина врската со Bar Refaeli

9 мај, 20110
Leonardo DiCaprio and Bar Refaeli at the LA Lakers game.

Долгогодишната врска на Leonardo DiCaprio и Bar Refaeli заврши без успех. Тие беа заедно од шест години, но заради се почести кавги нивната врска е завршена.

На ова Leonardo изјавил дека мора сериозно да размислува за себе, и да избира правилни избори. Тие имаа неколку пати прекини во текот на заедничкото живеење, но овој пат одлуката за крај е дефинитивна.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma