Маче клептоман

10 март, 20110
mace kleptoman

Станува збор за маче кое за една година има украдено преку 600 работи, па сопствениците на мачето сега ги имаат ставено во дворот како соседите би си ги пронашле работите кои им се одземени оддамна.

Мачето одело по дворовите и вешто крадело најразлични работи, од детски играчки до чевли, долна облека и слично. Полицијата која често добивала пријави од тој крај, дури минатата недела открила дека крадецот всушност е едно маче.

Дасти е откриена од страна на безбедносните камери, и од сите откриени работи кои ги украла до сега, се дознало дека таа е всушност онаа која вашто ги земала работите преку ноќ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi