Мачка си посвоила прасе

19 јануари, 20110
Micro Pigs And Their Friends

Едно мало прасенце по име Алфи, е единственото кое преживеало од леглото. Бидејќи неговата мајка не сакала да се грижи за него, грижата ја превземала мачката Џинкс. Таа имала мали мачиња кои сеуште цицале, па немала ништо против и малото прасе да им се приклучи. Најпрво за Алфи се грижела газдарицата Клер Де Бриз, но заради обврските таа си нашла замена, која воопшто не и смета грижата за малиот Алфи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi